Història de l'despatx

ACAUDIT esta format per un equip multidisciplinari d’economistes, advocats i consultors que des de 1985 ofereix solucions adaptades a les necessitats dels seus clients, amb una perspectiva integral i de negoci.

L'equip de ACAUDIT està compromès amb els resultats dels nostres clients; oferint un servei d'alta qualitat basat en un coneixement especialitzat, la formació contínua, l'adopció de les millors pràctiques professionals i un ús eficient de la tecnologia.

La transformació digital és una realitat i una necessitat que tenen les empreses de tots els sectors, per aquesta raó des de ACAUDIT abordem la nostra pròpia digitalització per a, aprofitar al màxim la tecnologia a través de l'automatització de tots els processos (comptabilització, conciliació bancària, presentació d'impostos….), oferir als nostres clients un servei professional de major valor, conservant el tracte directe i personal que ens caracteritza.

El nostre objectiu és acompanyar als nostres clients en la gestió dels seus negocis i/o patrimonis per ajudar-los a minimitzar els riscos i maximitzar els resultats.