Sobre nosaltres

ACAUDIT és un despatx professional integrat per economistes i advocats que des de 1985 treballa per a aportar als seus clients solucionis i ajuda en la gestió econòmica, oferint serveis d'assessorament fiscal, comptable, laboral i legal.

Som un despatx multidisciplinari que amb el pas dels anys hem anat formant un equip humà de professionals i associats per a poder donar serveis en totes les àrees.

La transformació digital és una realitat i necessitat que tenen totes les empreses en tots els sectors, per aquesta raó des de ACAUDIT treballem per a abordar la nostra pròpia digitalització aprofitant al màxim la tecnologia per a reduir costos i alliberant temps a través de l'automatització de tots els processos de comptabilització, conciliació bancària, presentació imposats…etc., aconseguint donar als nostres clients un servei professional de major valor, però conservant el nostre tracte directe i personal que ens caracteritza.

El nostre objectiu és acompanyar als nostres clients en aquest camí cap al canvi tecnològic en la gestió dels seus negocis que necessàriament hauran d'emprendre per a minimitzar riscos i maximitzar resultats.